sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Opintomatka Kööpenhaminaan

Innollla ja jännityksellä odotettu opintomatka oli viime viikolla. Kävimme kumpikin syyslomalla muutaman päivän seikkailemassa Kööpenhaminassa, joten kaupunki oli jo ennestään vähän tuttu. Tietenkin suuressa kaupungissa on paljon nähtävää ja huvi- ja opintomatka tarjoavat erilaisia aktiviteetteja. Jospa tällä kertaa annetaan kuvien kertoa.

Opintomatkan aluksi lahjoitimme viime viikkoina keräämämme vaatteet Kööpenhaminan väkivallan uhrien turvakodille. Vaatteiden keräämistä varten luokkamme järjesti kampanjan nimeltä "Let's get naked".



Tämän jälkeen kaivettiin eväät esiin repuista ja suunnattiin keskustan kautta kohti Christianiaa.




Christianiassa, vapaakaupungissa paikalliset asukkaat järjestivät meille opastetun kierroksen kaupunkiin.







Hostellin kautta mentiin maittavalle päivälliselle ja illan yllätyksenä pääsimme ilmaiseksi Tivoliin. Syyslomalla paikka oli karmivan upea Halloween valaistuksessa. Tällä kertaa oli ihanaa päästä näkemään Tivoli ihanissa jouluvaloissa. Paikalle saapui myös kunigatar-Margareeta. Usko tai älä, kuvassa on ihan oikea kuningatar!








Perjantaina tutustuimme taidekouluun (The Copenhagen Children's School of Art in Copenhagen) sekä kävimme seuraamassa esityksiä samalla alueella sijaitsevissa lasten teatteri- ja musiikkikouluissa. Taidekoululla mekin pääsimme taiteilemaan ja leikkimään arkkitehteja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti